Welkom

Welkom bij de Vrienden van De Trappenberg

Het welzijn van iedereen die in Revalidatiecentrum De Trappenberg wordt behandeld, gaat ons - de Vrienden van De Trappenberg - aan het hart. Voor volwassenen en met name voor kinderen is het een vervangend thuis, waar ze zich goed moeten voelen. Dat gebeurt door een vriendelijke sfeer, moderne speel- en therapievoorzieningen, de natuurlijke omgeving en het contact met de buitenwereld. En wie zich goed voelt, herstelt beter en sneller.

Donateurs & sponsors

Om dit welzijn van de revalidanten te realiseren, is er continu extra geld nodig. Voor aangepast oefen- en speelmateriaal; voor kostbare apparaten; fietsen en rolstoelen; voor computers, foto- en communicatie apparatuur; voor een beetje gezelligheid en plezier. Voor dat extra geld zorgen donateurs en sponsors. Met deze fondsen worden kleine en grote wensen in De Trappenberg gerealiseerd. Meer lezen over het werk van de Stichting Vrienden: download hier onze folder.


Beschermheer Ivo Niehe

          

Sinds 2007 is Ivo Niehe onze belangrijkste Vriend van De Trappenberg. Hij is erbij wanneer dat nodig is. Ivo was initiatiefnemer van de Club van 100, de Hartsvrienden van De Trappenberg. In een korte film brengt Ivo het indringende verhaal van de revalidanten bij De Trappenberg in beeld. We zien jonge peuters maar ook pubers en ouderen, die na hun revalidatie weer zo optimaal mogelijk willen én kunnen terugkeren in de samenleving. Bekijk deze film direct op uw beeldscherm door op de button FILM hierboven of hier op de button te klikken. 

Mogen wij ook als Vriend noteren en op uw steun rekenen? Alvast hartelijk dank voor uw hulp.

De vormgeving, techniek en hosting van deze Vrienden-website is aangeboden door: e-Vision www.e-vision.nl