Nieuws

Racen voor de Stichting KinderKunstAkademie

woensdag, 28 september 2011

Racen voor de Stichting KinderKunstAkademie

Op zondag 16 oktober organiseert de Rotary Club Huizen-Oostermeent de Rotary Autumn Rally. Deze open autorally is bedoeld voor alle type auto’s van klassiekers tot hedendaagse automobielen.

De rally wordt georganiseerd in samenwerking met RallyEvents die een ruime ervaring heeft opgebouwd in het samenstellen van spraakmakende eendaagse rally’s. Onderdelen als correct navigeren en op tijd rijden bepalen het uiteindelijke klassement maar zeker wordt ook niet vergeten de deelnemers kennis te laten maken met mooie stukjes (veelal onbekend) Nederland.

Het batige saldo van deze dag zal worden geschonken aan de Stichting KinderKunstAkademie. Deze stichting heeft tot doel het bevorderen van de kunstzinnige en culturele ontwikkeling van kinderen en jeugdigen in de meest ruime zin des woords. Speciaal voor kinderen en jongvolwassenen met een handicap wordt deze actie in samenwerking met de Mytylschool van de Trappenberg gevoerd. Helaas is met de steeds meer terugtredende overheid weinig of geen geld beschikbaar om deze initiatieven standaard aan te bieden.

Dit onderdeel van de Stichting KinderKunstAkademie wordt begeleid door Maja Boot die, als begenadigd schilderes, ook de kunst verstaat om haar enthousiasme op deze speciale groep cursisten op de Mytylschool van de Trappenberg over te dragen.

Kijk voor meer informatie op http://www.rallyevents.nl/ . U kunt zich inschrijven kan op www.r-a-r.nl .

Download rotary_autumn_rally_brief_16okt2011.pdf

Terug