De Vriendendiensten

Kleine wensen: Vriendendiensten

Elke arts, therapeut, verpleegkundige én revalidant heeft zo zijn eigen wensen. In veel gevallen gaat het  om kleine, maar o zo belangrijke hulpmiddelen. Deze wensen worden vaak niet gehonoreerd omdat ze ondergeschikt zijn aan belangrijkere projecten in het revalidatiecentrum. De Vrienden van De Trappenberg zijn van mening dat juist deze kleine wensen zo belangrijk zijn.

Deze 'Vriendendiensten' vereisen een relatief klein bedrag, tot ongeveer € 500,-, terwijl de bewoners van het Centrum er echt mee geholpen zijn. Dit zijn ondermeer aangepaste sleeën voor de kinderafdeling, muziekinstrumenten, een aangepast multifunctioneel zit- en ligkussen en een opbergkast voor klusgereedschap. Maar ook een financiële bijdrage aan het jaarlijkse dagje uit met de Peutergroepen, een kerstconcert en Sinterklaascadeautjes voor de kinderen rekenen wij tot de Vriendendiensten.

Een dagje uit, voor de peuters in De Trappenberg is dat een groot feest.  De Vrienden van De Trappenberg kunnen dat voor ze mogelijk maken.

Staat u achter deze goede doelen, draag dan als donateur van de Vrienden van De Trappenberg bij aan deze 'Vriendendiensten'.