Steun ons met Sponsoring of Acties

Zoekt u een goed doel voor een sponsoractie? Dat heeft u nu gevonden!

Wilt u een eigen sponsoractiviteit op touw zetten? De Vrienden van De Trappenberg kunnen uw steun meer dan goed gebruiken. Neem contact met ons op om naar de wensenlijst en projecten te informeren. Dat kan telefonisch (035 5267975) of via het contactformulier.

Laat u inspireren door enkele fantastische initiatieven, die voor ons het predikaat  'Vrienden van bijzondere betekenis' verdienen.

  • Laren Jazz maakt niet alleen muziek, men streeft er ook naar om mensen met een handicap muziek te kunnen laten maken of daar meer van te kunnen genieten. Dankzij een schenking van 7500 euro op de Sponsoravond kan De Trappenberg een nieuwe piano en nieuwe instrumenten  aanschaffen. Bovendien is het bedrag bestemd voor de aanschaf van een muziekinstallatie en (jazz)abonnement voor het nieuwe Theehuis, dat later dit jaar open gaat.

  • De acteurs van Stichting de Toneelvrienden hebben de recette (1000 euro) van hun jongste productie 'de Kopvoeter' bestemd voor nieuwe muziekinstrumenten in het revalidatiecentrum. (www.detoneelvrienden.nl)
  • Aisha Hunkar liep na een gebroken rug en 6 maanden revalidatie met de Avondvierdaagse geld bijeen voor De Trappenberg.

  • Het echtpaar Dekker doneerde zijn 50-jarig huwelijkscadeau aan de kinderen in De Trappenberg.

  • Marathonman Alfred De Keermaeker haalde een indrukwekkend sponsorbedrag op in New York. 

  • De Flevoschoolkinderen in Huizen deden dat eveneens voor nieuwe leesboeken in de kinderbibliotheek.
  • De landelijke Christelijke Vrouwenvereniging Het Jonge Vrouwen Gilde heeft de indrukwekkende opbrengst van hun Adventcollecte bestemd voor de Vrienden van De Trappenberg.

                        

Een handpop overhandigt symbolisch het geschenk van het Jonge Vrouwen Gilde, bestemd voor nieuw spelmateriaal voor kinderspeltherapieDaar zit muziek in ... bijzondere instrumenten die gebruikt worden voor muziektherapie. Veel revalidanten hebben hier baat bij. Een schenking van echtpaar Dekker.