Steun ons als lid van de Club van 100

Op 5 oktober 2007 is een groep hartsvrienden van De Trappenberg gevormd, onder de naam Club van 100. Deze Club staat voor een groep betrokken particulieren en bedrijven met het hart op de goede plaats. Zij steunen de Vrienden tenminste 3 jaar met een vast bedrag per jaar. Doel is om de komende jaren een aantal belangrijke projecten te kunnen realiseren, waarvoor een aanzienlijk bedrag nodig is.

Ivo Niehe is initiatiefnemer van de De Club van 100. In een 5 minuten durende film geeft hij aan waarom het belangrijk is dat u lid wordt. Lees verder bij Club van 100.


"Mag ik 5 minuten van uw tijd? Die kunnen een heel leven veranderen!"

Ik nodig u van harte uit om 5 minuten naar mijn film te kijken. Het  is een unieke reportage over mensen die het in het leven minder hebben getroffen dan u en ik.

De "filmsterren" zijn de bewoners van De Trappenberg, het revali­datie­­centrum en de Mytylschool in Huizen en Almere. U ziet het fantastische werk dat daar verricht wordt. Maar de film gaat ook over belangrijke zaken die nog níet fantastisch voor elkaar zijn, terwijl daarmee nu juist het leven van kinderen en volwassenen tijdens en na hun verblijf hier volledig kan veranderen. Zij moeten straks immers zo goed en zelf- standig mogelijk kunnen functioneren in de maatschappij.

Besteed 5 minuten om kennis te maken met dit Goede Doel, zo dicht bij huis. We hebben alle steun hard nodig, want met een beetje meer geld kunnen we zoveel meer doen, zoveel verder komen en zoveel meer bereiken bij volwassenen en kinderen die in De Trappenberg verblijven. Er is extra geld nodig voor zorg en welzijn van de revalidanten. En dat heeft niets te maken met luxe! Maar wél met de meest effectieve therapieën; met goede beweging en aangepaste sporten; met afleiding en communicatie.

Ik doe een appèl op uw maatschappelijke betrokkenheid. Laten we als particulieren en ondernemers in de regio gezamenlijk onze schouders eronder zetten en als "Club van 100" in actie komen voor De Trappenberg. De film zal u overtuigen. Laat hem ook aan collega-ondernemers zien en vooral: DOE MEE ! Op de site ziet u hoe u lid kunt worden van De Club van 100. Dan verplicht u zich gedurende 3 jaar een bijdrage te storten, van € 250,-, € 500,- of € 1000,- per jaar.

Ik vraag iets van u. Maar daar krijgt u iets voor terug. Om te beginnen een goed gevoel. Voor de Club van 100 wordt er een bijzondere Clubactiviteit georganiseerd om elkaar te ontmoeten. Ik verheug me erop als u daar bij bent.

Hartelijk dank en tot ziens, als lid van de Club van 100 voor De Trappenberg!

Ivo Niehe