Impressie fundraisingbijeenkomst

Vrienden bedankt!

In november 2011 was er een feestelijke fundraising bijeenkomst. Een geweldige avond vol entertainment, passie en zingeving.

De film over 100 jaar kinderrevalidatie, gemaakt door Ivo Niehe, toonde een prachtige impressie van 100 jaar revalideren bij De Trappenberg. Oude foto’s, beelden uit het polygoonarchief en recent materiaal bieden een mooie impressie over de ontwikkelingen bij De Trappenberg door de jaren heen. De film kunt u op onze website zien in het menu 100 jaar Revalidatie.   voorkant-kaart-small.jpg

Voorzitter van de Raad van Bestuur, Sjoerd Vegter, keek vooruit naar De Trappenberg, onder de nieuwe naam Merem Revalidatiecentra op de nieuwe locatie in Hilversum. Het belooft een prachtig zorg- & revalidatiecentrum te worden.

Ivo Niehe en Tom van ‘t Hek verzorgden het entertainment maar gaven ook een serieuze noot aan het programma. Interviews met Djoke van Marum (lid Nederlands zitvolleybalteam), Joost Hartog en Hans van Ree onderstreepten de waarde van De Trappenberg maar legden ook de relatie tussen revalideren, sporten en welbevinden van de revalidanten op De Trappenberg.

ivo-tom-small.jpgDe avond werd afgesloten met een spectaculaire fundraising. De wensen van De Trappenberg waren op een prikbord gevisualiseerd. Hoofddoel was het moderniseren van het looplab ter waarde van 35.000 euro, maar er waren ook kleinere (niet minder belangrijke) projecten te kiezen. Aan het eind van de avond, was het prikbord flink leeg gehaald.
De projecten die nog op het prikbord zijn achtergebleven publiceren wij op onze website. Mocht u een persoonlijke bijdrage willen leveren dan is dat meer dan welkom.

vvdt-prikbord-large.jpg

 

 

Namens de revalidanten en het bestuur:
hartelijk dank voor uw steun!!