Terugblik feestelijke fundraising

Vrienden bedankt!

Wat een geweldige avond is het geweest. Ruim 80 bezoekers van de feestelijke fundraising hebben op 8 november jongstleden genoten van een avond vol entertainment, passie en zingeving.

De film over 100 jaar kinder revalidatie was een prachtige impressie van 100 jaar revalideren op de Trappenberg. Oude foto's, beelden uit het polygoonarchief en recent materiaal gaven een mooie inpressie over de ontwikkelingen op de Trappenberg door de jaren heen. De film zal de komende weken op de site gepubliceerd worden.

Sjoerd Vegter, keek vooruit naar Trappenberg, eigenlijk Merem Revalidatiecentra op de nieuwe locatie. Het belooft een prachtig zorg & revalidatie centrum te worden.

Ivo Niehe en Tom van 't Hek verzorgde het entertainment, maar ook de serieuze noot van het programma. Interviews met Djoke van Marum (lid Nederlands zitvolleybal team), Joost Hartog en Hans van Ree onderstreepte nogmaals het belang van de Trappenberg, maar ook de relatie van revalideren - sporten en welbevinden van de revalidanten op de Trappenberg.

De avond werd afgesloten met een spectaculaire fundraising. De wensen van de Trappenberg waren op een prikbord gevisualiseerd. Hoofddoel was het moderniseren van het looplab ter waarde van 35.000 euro, maar er waren ook kleinere (daardoor niet minder belangrijke) projecten te kiezen. Aan het eind van de avond, was het prikbord flink leeg gehaald en waren de vrienden enkele nieuwe leden van de club van 100 rijker.

De projecten die nog op het prikbord zijn achter gebleven zullen we de komende weken publiceren op onze website. Mocht u alsnog een bijdrage willen leveren dan kan dit natuurlijk altijd!

Namens de revalidanten en het bestuur bedankt voor uw steun.